Oslo
98653546
oleaavik@gmail.com

Om meg

Jeg Ole Henrik Aavik, er 24 år gammel og kommer fra et lite sted i Telemark som heter Rjukan. Jeg studerer for øyeblikket en bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Dette semesteret tar jeg valgfaget «digital markedsføring». I dette faget vil vi få innblikk i digitaliseringen av samfunnet, og emner knyttet til digital teknologi og økonomi. I tillegg vil vi få kunnskap om bruk av sosiale medier i et markedsføringsperspektiv.

Fra tidligere har jeg en bachelor i sports management fra Høyskolen i Sør-Øst Norge. Bacheloren omhandlet emner knyttet til ledelse, psykologi og administrasjon. I tillegg til økonomiske valgfag som bedriftsøkonomi og markedsføringsfag. Min bachelor oppgave handlet om norske toppidrettsutøveres bruk av det sosiale mediet Twitter.

Ved siden av å studere jobber jeg i klesbutikkjeden VOLT. Her har jeg jobbet i 1,5 år som butikkselger. Her har jeg fått god erfaring i kundebehandling, varebehandling og teamarbeid.

Jeg interesserer meg veldig for markedsføring og forbrukeratferd, og er veldig opptatt av temaer knyttet til hvorfor vi forbruker som vi gjør i dagens samfunn. I tillegg har jeg en stor interesse for ny teknologi, og hvordan vi kan ta det i bruk for å optimalisere arbeidsprosesser og virksomheter.

Forhåpentligvis vil du finne min blogg interessant! Ønsker du kontakt med meg kan du besøk min kontaktside her på bloggen.

/ Ole